Cine este omul de afaceri din Constanţa mort în accidentul aviatic din Munţii Buzăului

Cine este omul de afaceri din Constanţa mort în accidentul aviatic din Munţii Buzăului

Liviu Bucăţică                                                                           FOTO: Fb L Bucatică

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit miercuri, 15 mai, în Munţii Buzăului, în zona localităţii Nehoiu. Una dintre victime este din judeţul Constanţa.

Avionul prăbuşit lângă Nehoiu a decolat de la Ghimbav şi trebuia să ajungă la Constanţa. Cauza tragediei urmează să fie stabilită, dar e posibil ca vremea să fi fost un factor important.

Una dintre victime este omul de afaceri Liviu Emil Bucăţică, de 50 de ani, fratele Corinei Martin, preşedintele Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi proprietara agenţiei de turism Mistral Tours. Liviu Bucăţică locuia în prezent în Râşnov, judeţul Braşov.

Corina Martin a fost şi preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării timp de mai mulţi ani.

Alături de Liviu Bucăţică, în avion se mai afla, se pare, un om de afaceri din Cluj, Mihai Covaciu.

Avionul care s-a prăbuşit este un model Technam T 2008, avion relativ nou, produs în Italia. Este un avion cu dublă comandă, cu lungime de 7 metri, iar anvergura este de 9 metri.

Liviu Bucăţică a fost asociat cu sora sa şi cumnatul său de la acea vreme, Dumitru Martin, în firmele Ping Pong SRL şi Martin Air and Tours SRL. Bucăţică era asociat minoritar în ambele companii.

Conform Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa, Liviu Bucăţică şi Dumitru Martin au fost notificaţi pe 17 aprilie 2019 privind „audierea persoanei pentru care se va proceda la angajarea răspunderii solidare”, în cazul SC Ping Pong SRL.

Pe aceeaşi temă:

Avionul prăbuşit în munţii Buzăului a mai avut un incident de zbor şi în urmă cu trei ani. Ce spun experţii

UPDATE Avion prăbuşit în zona Nehoiu, din Buzău. Cele două persoane care au murit ar fi din Cluj. Cum explică accidentul experţii în aviaţie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările