Şofer beat şi drogat, împotmolit în nisipul de pe plaja din Constanţa

Şofer beat şi drogat, împotmolit în nisipul de pe plaja din Constanţa

Sursa Facebook Primăria Constanţa

Un tânăr beat şi drogat a intrat cu maşina pe plajă, la Constanţa, şi s-a împotmolit din nisip. Poliţia i-a dat o amendă de 10.000 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apelul telefonic privind prezenţa autoturismului pe plajă a venit după miezul nopţii de 19 spre 20 martie, la ora 00.45. Cineva a sunat la dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală, iar un echipaj de poliţişti locali a fost direcţionat pe plaja Dacica, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.
 
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au găsit un autovehicul marca Volkswagen, în care se afla o persoană de sex masculin, în vârstă de 23 de ani, ce prezenta halenă etilică şi avea pupilele ochilor dilatate.
 
„Poliţiştii locali au procedat la efectuarea controlului corporal, moment în care au observat că în portiera dreapta faţă a autovehiculului se afla depozitată o pungă din material plastic ce conţinea un produs vegetal de culoare galben/verzuie, mărunţit, susceptibil de a avea efect psihoactiv/psihotrop.
 
În aceste condiţii, a fost solicitat şi un echipaj medical din cadrul SMURD, care s-a prezentat la faţa locului, pentru a-i verifica starea de sănătate.
 
Ca urmare a celor constatate, persoana în cauză, împreună cu substanţa găsită, au fost predate Secţiei 1 Poliţie Constanţa, în vederea continuării cercetării şi dispunerea măsurilor legale ce se impun“, anunţă Primăria Constanţa.
 
 
 
Sursa Facebook Primăria Constanţa
 
Tânărul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform OUG 19/2006, privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă.
 
„Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar poliţiştii locali vor sancţiona pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare. În continuare, facem apel la spiritul civic al cetăţenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa, la numărul de telefon 0241.484.205, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale“, a transmis pe pagina sa de Facebook Primăria Constanţa
 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările