Oraşul în care nu mai există niciun liceu fără consumatori de droguri. Un cunoscut judecător atrage atenţia asupra gravităţii situaţiei

Oraşul în care nu mai există niciun liceu fără consumatori de droguri. Un cunoscut judecător atrage atenţia asupra gravităţii situaţiei

Dealerii de droguri au reuşit să pătrundă în toate şcolile din Cluj şi în cluburile din oraş

Un judecător atrage atenţia asupra faptului că tinerii îşi comandă fără griji droguri pe internet, iar printre aceştia se află şi copii cu vârste fragede.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătorul clujean Cristi Dănileţ atrage atenţia asupra faptului că tot mai mulţi tineri se droghează, iar dealerii  prosperă, deşi DIICOT şi BCCO se luptă cu ei şi destructurează în fiecare lună câte o astfel de reţea.
 
„Este un fenomen extins. Cel puţin, Cluj-Napoca, nu avem şcoală sau liceu curat de droguri, şi îmi asum ceea ce spun. Consumul de canabis este extins în Cluj. La fiecare liceu, la fiecare şcoală, avem consumatori de droguri. Cel mai mic are 10 ani, la un liceu bun din Cluj. Asta înseamnă că avem dealeri în zonă. Noi deja destructurăm lunar, colegii de la DIICOT şi BCCO destructurează reţele”,a spus Cristi Dănileţ (foto)în emisiunea Servus, Cluj! de pe Citynews.ro.
 
 
Judecătorul mai spune că marile festivaluri din Cluj, care aduc sute de mii de oameni în oraş, le dau bătăi de cap autorităţilor. „Cele două mari festivaluri de aici ne aduc anual 300 de clienţi, între ghilimele, în tribunale. Dincolo de consumul de canabis este consumul de pastile, extasy în special, iar tinerii din ziua de astăzi îşi comandă singuri droguri pe internet, îşi comandă drogurile acasă, şi avem inclusiv comenzi de cocaină”, a adăugat Dănileţ.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: