FOTO Gestul mişcător făcut de un poliţist pentru o bătrână, devenit viral. „Nu poţi să rămâi indiferent“

FOTO Gestul mişcător făcut de un poliţist pentru o bătrână, devenit viral. „Nu poţi să rămâi indiferent“

Gestul făcut de un poliţist pentru o bătrânică a devenit viral într-un timp scurt pe internet şi a atras sute de comentarii şi de distribuiri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţistul a fost surprins în timp ce oferea o mască de protecţie unei femei în vârstă şi o ajuta să şi-o pună pe faţă. Fotografia a fost postată de pagina de Facebook „Poliţiştii au umor“, însoţită de un mesaj emoţionant:
 
„Nu suntem perfecţi, însă ne pasă. Chiar dacă nu avem nici pentru noi, nu uităm de bunici. Ei ne-au crescut, ne-au spus poveştile cu care adormeam, la ei în curte ne-am jucat. Nu poţi să rămâi indiferent. Pentru că trebuie să îi respectăm şi să îi îndrumăm, să îi ajutăm. Ei nu au mereu acces la informaţii, nu ştiu să caute mereu pe internet, ajutaţi-i, citiţi-le, explicaţi-le de ce este bine să se protejeze şi să stea în casă. #statiacasa”
 
 
Fotografiile au atras imediat o mulţime de comentarii. „Felicitări! Mai rar aşa oameni ai legii, nota 10 năşicule, deosebit respect. Serviciu uşor”, a scris cineva.„Felicitări celor ce vin din spate şi ne arată că încă mai e speranţă! Felicitari acestui domn. Sănătate multă”, a completat un alt internaut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: