Cluj: Tehnicianul lui FK Sarajevo îi avertizează pe „ceferişti”

Cluj: Tehnicianul lui FK Sarajevo îi avertizează pe „ceferişti”

Cluj: Tehnicianul lui FK Sarajevo îi avertizează pe „ceferişti”

Antrenorul FC Sarajevo, Mehmed Janjos, a declarat că formației CFR Cluj, adversara din play-off-ul Ligii Europa, nu îi va fi deloc ușor și va avea viață grea cu echipa sa


„Ne vom bate pentru calificare, avem o echipă bună și suporteri fanatici. CFR este o formație tare, câștigătoare a Cupei și a Supercupei României. Va trebui să jucăm foarte bine, am arătat ce putem în dubla cu Helsingborg. Nu le va fi ușor, vor avea viață grea cu noi. Vom încerca să-i și vedem pe viu la lucru într-un meci. Forța colectivă este atuunul nostru. O calificare ar fi binevenită și din punct de vedere financiar” a spus Janjos.

De partea cealaltă tehnicianul Toni Conceicao declară că nu nu ştie nimic despre echipa din fosta Iugoslavie, dar în perioada următoare va face tot posibilul să adune date despre trupa bosniacă. Prima întâlnire dintre cele două formaţii va avea loc în 20 august, iar returul se va disputa pe data de 27 a lunii.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: