Cluj: Bistriţa vrea doar un egal cu CFR. Clujenii nu concep decât victoria

Cluj: Bistriţa vrea doar un egal cu CFR. Clujenii nu concep decât victoria

Cluj: Bistriţa vrea doar un egal cu CFR. Clujenii nu concep decât victoria

CFR Cluj atacă victoria la Bistriţa, în faţa unei echipe care şi-a schimbat antrenorul în această săptămână. Florin Halagian nu vrea decât un egal în confruntarea din această seară cu „cea mai bună echipă din România”


CFR a reuşit trei succese consecutive în ultimele partide câştigate şi nici nu se gândeşte să intrerupă seria de victorii. Eşecul de la Pandurii, din etapa a VI-a a fost uitat repede de elevii lui Toni Conceicao, care au câştigat apoi partidele disputate în Europa League, campionat şi Cupa României. După 2-0 cu FC Copenhaga, 2-1 cu FC Braşov şi din nou 2-0 în cupă, cu Dunărea Galaţi, „vişiniii” au ajuns la Bistriţa extrem de motivaţi.

Adversarul de astăzi, Gloria Bistriţa, trece prin momente extrem de dificile, după şapte etape fiind pe ultimul loc al clasamentului, cu numai două puncte acumulate. După plecarea lui Ioan Ovidiu Sabău, bistriţenii nu au reuşit să se regăsească, Sandu Tăbîrcă nefiind un tehnician destul de experimentat pentru a-şi duce echipa spre victorie. Cu un golaveraj catastrofal, 4-13, bistriţenii au schimbat antrenorul în această săptămână, „lordul” Jean Pădureanu nemaiavând răbdare cu fostul tehnician.

Pe banca tehnică a fost adus Florin Halagian, unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori din România. Deşi nu a reuşit să schimbe prea multe la echipă în doar câteva zile, Halagian se aşteaptă la un rezultat bun în faţa CFR-ului:

„Suntem într-un stadiu de acomodare, eu cu echipa şi echipa cu mine, să ne cunoaştem cât se poate de bine. Prin antrenamente, dar şi prin capitolul teoretic, încerc să-i conving de ceea ce doresc de la ei. Sper ca dând dovadă de dăruire, şi prin faptul că relaţiile dintre jucători sunt în permanentă îmbunătaţire, să facem un joc bun cu CFR şi să obţinem un rezultat pe măsură. Jucăm cu cea mai bună echipă din campionat. Pentru mine bine înseamnă să nu pierdem acest meci".

Nei şi Didi, singurii atacanţi valizi

De partea cealaltă, Toni Conceicao are din nou probleme de efectiv. După accidentarea suferită de Yssouf Kone, acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Traore. Vârful nu a mai putut continua partida cu Dunărea Galaţi după un fault al unui adversar. În această săptămână, ivorianul s-a pregătit separat, dar şansele să fie titular în această seară sunt minime.

Recuperat în proporţie de 80%, atacantul va fi trecut cel mai probabil pe foaia de joc şi va intra în repriza a doua. În aceste condiţii, primul unsprezece al clujenilor ar putea arăta astfel: Claro- Tony, Cadu, Alcantara, Panin- Mureşan, Peralta, Dubarbier, Mara- Nei, Didi. Meciul va fi arbitrat de Mugurel Drăgănescu şi va fi transmis în direct de Digisport.


„Trebuie să ne concentrăm exemplar în acest meci, să nu avem parte de surprize”
Toni Conceicao, antrenor CFR Cluj

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: