Boc îl apără pe Traian Băsescu în cazul Cioabă: „Ponta este invidios pe preşedinte. Victor Ponta face mult rău imaginii României“

Boc îl apără pe Traian Băsescu în cazul Cioabă: „Ponta este invidios pe preşedinte. Victor Ponta face mult rău imaginii României“

Emil Boc FOTO: Adevărul

Fostul premier Emil Boc susţine că Victor Ponta a dat dovadă de iresponsabilitate când a formulat acuzaţii de dosare politice la adresa lui Traian Băsescu, "fără nicio dovadă elementară", adăugând că şeful Executivului este "invidios" pe preşedinte pentru că "are reacţii umane la situaţii umane".


Emil Boc a declarat, sâmbătă, 17 august, că premierul Victor Ponta este invidios fiindcă Traian Băsescu are reacţii umane referindu-se la cazul lui Florin Cioabă.

"Este inadmisibil ca într-o ţară din Uniunea Europeană un prim-ministru să formuleze acuzaţii de dosare politice la adresa şefului statului, fără nicio dovadă elementară, şi acel prim-ministru să mai fie în funcţie. În UE nu există asemenea practici politice iresponsabile din partea şefilor de Guvern.

În UE liderii ţării respectă Justiţia şi statul de drept. România este în UE, şi nu o republică bananieră, precum în concepţia lui Victor Ponta. Orbit de bătălia politică cu preşedintele Traian Băsescu, Victor Ponta face mult rău imaginii României. De altfel, Ponta este invidios pe preşedinte, pentru că acesta are reacţii umane la situaţii umane, ca să ne referim doar la cazul Cioabă", a spus Boc, citat de Mediafax.

Declaraţia primarului Clujului vine după ce premierul Victor Ponta a catalogat, ieri, 16 august, drept revoltător faptul că preşedintele Traian Băsescu a avut "nesimţirea" ca, după ce "i-a făcut dosar penal", să-l sune pe medicul Şerban Brădişteanu şi să-l roage să meargă în Turcia pentru a analiza starea de sănătate a lui Florin Cioabă.

Mai puteţi citi:

Ponta, atac dur la adresa lui Băsescu: După ce îi faci dosar penal medicului Brădişteanu, mai ai şi nesimţirea să-l suni

Emil Boc protestează pe Facebook: „Guvernul Ponta dă bugetului Clujului pe 2014 un tun de 1 milion de euro“

VIDEO Boc: “statul de drept va fi în pericol dacă va fi adoptat proiectul de revizuire a Constituţiei propus de USL”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: