Bătaie cruntă între două bande de români pe un aeroport din Londra. Reacţia Poliţiei britanice VIDEO

Bătaie cruntă între două bande de români pe un aeroport din Londra. Reacţia Poliţiei britanice VIDEO

Zeci de cetăţeni români au fost implicaţi în scandalul de pe Luton. FOTO Captură video

Un conflict între mai mulţi cetăţeni români a izbucnit vineri, 14 mai, pe Aeroportul Luton din Londra. A urmat o bătaie cruntă, iar poliţiştii londonezi au fost nevoiţi să intervină şi să-i calmeze pe bătăuşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu este foarte clar din ce cauză a izbucnit bătaia, însă scenele violente i-au speriat pe ceilalţi pasageri care aşteptau în aeroport. Zeci de bărbaţi, toţi cetăţeni români, şi-au împărţit pumni şi picioare, în timp ce aeroportul a răsunat de strigăte. În imaginile filmate de un alt român se văd inclusiv pete de sânge, dovadă a violenţei de care au dat dovadă agresorii. De altfel, patru persoane au fost grav rănite, iar trei dintre ele au fost duse de urgenţă la spital şi se află în stare gravă,

Poliţia britanică a intervenit într-un final în forţă şi i-a calmat pe bătăuşi. Britanicii şi-au cerut scuze de la ceilalţi pasageri pentru scenele petrecute pe Luton şi au promis că vor da dovadă de toleranţă zero.

„Suntem şocaţi şi întristaţi de acest incident. Adoptăm o abordare de toleranţă zero faţă de violenţă. Dorim să ne cerem scuze pentru pasagerilor pentru disconfortul creat”, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului, potrivit The Independent:

În schimb, reprezentanţii Poliţiei au anunţat că au arestat 17 persoane în urma acestei bătăi. „Poliţia a fost informată despre o încăierare generală la Aeroportul Luton din Londra. Patru persoane au fost rănite, iar trei au fost duse la spital cu răni grave. Ulterior, 17 persoane au fost arestate şi rămân în custodia poliţiei pentru audieri”, au informat reprezentanţii Poliţiei.

 
Vă mai recomandăm şi: 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările