Zi de doliu pe 14 octombrie la Călăraşi, în memoria primarului răpus de COVID-19

Zi de doliu pe 14 octombrie la Călăraşi, în memoria primarului răpus de COVID-19

Daniel Ştefan Drăgulin, primar al Călăraşiului în perioada 2012-2020, a decedat din cauza infecţiei COVID-19 FOTO Facebook/Daniel Ştefan Drăgulin

Un ultim omagiu adus de călărăşeni pentru primarul Daniel Ştefan Drăgulin, răpus de noul coronavirus la doar 59 de ani, luni, 12 octombrie. Miercuri, 14 octombrie, va fi declarată zi de doliu local în municipiul Călăraşi, în memoria edilului care a condus destinele oraşului timp de două mandate, în perioada 2012 - 2020.

Ultima dată când a fost declarată zi de doliu local a fost în urmă cu 10 ani la înmormântarea omului de afaceri George Naghi, patronul imperiului Aldis, decizie luată de edilul aflat în fucţie la acea vreme, Nicolae Dragu. În memoria primarului Daniel Ştefan Drăgulin, toate steagurile arborate de instituţiile călărăşene vor fi coborâte în bernă.
 
Sicriul cu trupul neînsufleţit al primarului Daniel Ştefan Drăgulin va fi depus marţi, 13 octombrie, la ora 16.00, la Capela Cimitirului Central. Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu sunt rugaţi să folosească măşti de protectie şi să respecte regulile de distanţare. Accesul se va face din strada Sloboziei, ieşirea urmând a se realiza pe strada I.H. Rădulescu. Accesul publicului în capelă este interzis. Se pot depunde flori, în exteriorul capelei, până miercuri, 14 octombrie, ora 10.00.
 
Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfânta Anastasia, miercuri,14 octombrie, de la ora 12.00. Slujba de înhumare va fi un eveniment privat.
 
Daniel Ştefan Drăgulin, de 59 de ani, s-a stins luni dimineaţă, 12 octombrie, după o luptă crâncenă pe un pat de spital. Edilul de pe malul Borcei s-a infectat cu noul coronavirus în timpul campaniei electorale. 
 
Din nefericire, medicii de la Institutul Matei Balş nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Drăgulin era preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Călăraşi. Diabetul, afecţiunea de care suferea de mai mulţi ani, dar pe care îl ţinea sub control, i-a grăbit sfârşitul şi nici tratament nu a dat rezultat.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările