Trafic intens pe drumul spre litoral. Coloane de maşini la kilometrii 99 şi 104

Trafic intens pe drumul spre litoral. Coloane de maşini la kilometrii 99 şi 104

Două accidente au avut loc sâmbătă dimineaţă pe A2 FOTO DRDP Constanţa

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în urma celor două evenimente rutiere produse în această dimineaţă pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, traficul rutier este intens pe sensul către litoral, formându-se coloane de autovehicule între kilometrii 99 (loc. Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi) - 104 (loc. Drajna Nouă, judeţul Călăraşi).

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului, iar şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.
 
În această dimineaţă, pe sensul Bucureşti - Constanţa al Autostrăzii A2, au avut loc două evenimente rutiere. Primul s-a înregistrat la kilometrul 99, accident în care au fost implicate un autovehicul şi o motocicletă, soldat cu 2 răniţi. Al doilea accident a avut loc la la kilometrul 103+500, carambol în care au fost implicate 5 autovehicule, soldat cu mai mulţi răniţi. Traficul se desfăşoară cu dificultate, dirijat de către poliţia rutieră.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările