Trafic deviat pe Autostrada Soarelui din cauza reparaţiilor. În ce zone se lucrează

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui din cauza reparaţiilor. În ce zone se lucrează

Lucrări de reparaţii pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Din cauza unor lucrări la partea carosabilă, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, între kilometrii 36 şi 33, pe raza localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi, circulaţia este restricţionată banda numărul doi, circulându-se pe prima bandă. Restricţia a fost aplicată şi pe timpul nopţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Centrului Infotrafic, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 27 - 17 (Brăneşti - Cernica, judeţul Ilfov) şi 82 - 74 (Dor Mărunt, judeţul Călăraşi), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către Bucureşti) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura devierii se menţine până la data de 30 noiembrie 2020 şi se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părţii carosabile.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, şoferii sunt sfătuiţi de poliţişti să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările