Strigătul de ajutor al unei tinere mămici bolnave de un cancer rar: Îmi doresc să-mi văd îngeraşul de copil crescând

Strigătul de ajutor al unei tinere mămici bolnave de un cancer rar: Îmi doresc să-mi văd îngeraşul de copil crescând

Cristina Ţică are doar 23 de ani FOTO Facebook/Cristina Ţică

O tânără mămică din Bucureşti luptă să trăiască pentru a-şi vedea copilul crescând,, după ce a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Pentru Cristina Ţică, de 23 de ani, a fost lansată o strângere de fonduri, banii fiindu-i necesari pentru tratamentele costisitoare de la Viena.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesajul disperat a fost publicat pe o pagină de socializare. Îl redăm integral:
 
Bună, numele meu este Cristina, am 23 de ani, mama unei fetiţe de aproape 2 anişori şi apelez la voi pentru ajutor într-o problemă gravă legată de sănătatea mea.
 
Recent am fost diagnosticată cu o forma extrem de rară şi agresivă de cancer, mai exact SARCOM SINOVIAL MONOFAZIC (1% din 100.000 de cancere, statistică la nivel european)
 
În cursul anului trecut, de la durerile provocate la mâna dreaptă de ceea ce parea un simplu chist şi după efectuarea analizelor şi biopsiilor aferente, însoţite şi de două operaţii pentru eliminarea acestuia, am fost informată ca sufăr de această forma rară de cancer, aflându-mă în stadiul 3 al bolii.
 
Cristina are o feţiţă de nici 2 anişori FOTO Facebook/Cristina Ţică
 
Având iî vedere tipul de cancer de care sufăr, singura mea variantă de a avea şanse la viaţa este să apelez la o clinică specializată din Viena care mă poate îndruma şi ajuta cu schema tratamentului, iar recomandarea lor este de a mai face o operaţie şi,conform cerinţelor aceasta se poate efectua într-o clinică privată.
 
Sumele care mi se solicită pentru următoare intervenţie sunt peste posibilităţile mele şi ale familiei, chiar dacă, până în prezent, atât familia cât şi prietenii au încercat să mă ajute, dar toate analizele şi acţiunile necesare diagnosticării precise a acestei forme de cancer sunt extreme de costisitoare, ajungând la capătul posibilităţiilor materiale.
 
Cristina a suferit deja o operaţie FOTO Facebook/Cristina Ţică
 
De aceea, apelez la ajutorul vostru, pentru că am nevoie urgent de minimum 6.000 Euro, necesari în prima fază operatţei care este programată în data de 23 februarie 2021 la o clinică din Braşov, ulterior fiind nevoită să urmez o schemă de tratament a clinicii specializate pe acest tip de cancer din Viena, care presupune noi şi noi costuri.
 
Vă rog să mă sprijiniţi în acest demers al meu de luptă cu acest cancer, îmi doresc din tot sufletul să am şanse pentru a învinge această boală, dar cel mai mult îmi doresc să trăiesc pentru a-mi vedea îngeraşul de copil crescând, să îi fiu alături în toate etapele importante ele vieţii ei.
Orice distribuire, orice ajutor, orice donaţie contează !
 
NUME CONT
CURRENT ACCOUNT
TITULAR CONT
TICA LAURA CRISTINA
IBAN: lei
RO95BACX0000001776764000
Cod BIC/SWIFT
BACXROBU
TICA LAURA-CRISTINA
RO79 RNCB 0857 1287 6944 0001
RNCBROBU
IBAN: RO41INGB0000999910720807
Titular cont: Ciprian Nicolae Tica
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările