Spectacol de teatru pentru copii. « Sticluş Căpcăunul a furat Crăciunul » se joacă pe 4 decembrie la sala « Barbu Ştirbei »

Spectacol de teatru pentru copii. « Sticluş Căpcăunul a furat Crăciunul » se joacă pe 4 decembrie la sala « Barbu Ştirbei »

Cel mai nou spectacol al Teatrului Ion Creangă ajunge şi la Călăraşi

Pe 4 decembrie, începând cu ora 11.00, toţi copiii sunt invitaţi la teatru, la spectacolul  ”Sticluş Căpcăunul a furat Crăciunul”.  Cea mai nouă piesă pentru copii a Teatrului ”Ion Creangă” din Bucureşti, este o poveste despre magia sărbătorilor de iarnă,  o poveste în lumea fascinantă a copilăriei.

Ştiri pe aceeaşi temă


Copiii vor fi încântaţi să pătrundă în pufosul oraş Bulgăreşti care se pregăteşte de sărbătoare: străzile sunt sclipicioase, ferestrele ornate şi, în fiecare casă, bulgăraşii servesc turtă dulce la masă. Vine Crăciunul şi parfumul de ciocolată caldă se simte la fiecare pas.

Dar e cineva care se ţine de nas. N-are brad, steluţe sau beteală, nu ştie colinde şi nici artificii nu aprinde! E Sticluş Căpcăunul şi e aproape-aproape să ne strice Crăciunul!” Spectacolul se va juca în sala de spectacole ”Barbu Ştirbei”, iar preţul unui bilet  este de 10 lei.


Vă recomandăm şi:

Festivalul internaţional KINOdiseea 2015. Cele mai bune filme pentru copii, la Cinema 3D, în premieră pe malul Borcei

Festivalul Kinodiseea 2015: lista celor mai bune filme pentru copii ce pot fi văzute în premieră la Bucureşti

Filme pentru copii. Patru recomandări pentru acest sfârşit de săptămână

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările