Sex între minori în toaleta şcolii. Cine a încercat să muşamalizeze cazul înfiorător de la Budeşti

Sex între minori în toaleta şcolii. Cine a încercat să muşamalizeze cazul înfiorător de la Budeşti

Şcoala din Budeşti, în centrul unui scandal FOTO primariebudesti.ro

Caz înfiorător la Budeşti! Doi elevi minori au întreţinut relaţii sexuale în toaleta şcolii, iar întâmplarea a devenit publică după ce băiatul s-a lădat pe internet. Directorul unităţii de învăţământ este acuzat că a încercat să muşamalizeze situaţia.

Un băiat de clasa a opta şi o fată de clasa a şasea au avut relaţii intime în toaleta şcolii, la Budeşti, în judeţul Călăraşi. Scandalul a izbucnit după ce băiatul s-a lăudat pe internet. Directoarea adjunctă susţine că directorul ştia şi a încercat să muşamalizeze întâmplarea, relatează DIGi 24.
 
Daniela Dan, director adjunct al Şcolii Generale Budeşti, a povestit că a aflat despre grozăvie de la elevi: "Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puţin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era linişte perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă. Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinţii fetei şi au purtat discuţii cu direcţiunea şi cu colegii mei care sunt diriginţi. Puţin s-a muşamalizat". Întrebată în ce sens s-a încercat acest lucru, Daniela Dan a spus că domnul director a avut această iniţiativă.  A spus că dacă ţinem secret, dacă se ţine secret aici, vor fi protejaţi elevii, a spus directoarea.
 
Cazul a intrat în atenţia autorităţilor care au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, de fapt, în toaleta şcolii.
Deocamdată, minorii au fost despărţiţi. Eleva de 12 ani a fost transferată de familie la o şcoală din afara oraşului. Băiatul a rămas în şcoala din Budeşti, unde dascălii au intensificat paza, iar femeile de serviciu au primit o sarcină nouă: trebuie să supravegheze toaletele mai des.  
 
Conform DIGI 24, directorul acuzat că a dorit muşamalizarea cazului s-a învoit astăzi de la şcoală din motive medicale. Dascălii spun că avut tensiunea mare şi s-a simţit rău. Jurnaliştii Digi24 l-au căutat telefonic pentru a-i afla părerea despre scandalul izbucnit în şcoală, dar fără succes.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările