Sesiune de informare ."Caravana POR 2014-2020" ajunge şi pe malul Borcei, noi oportunităţi de finanţare

Sesiune de informare .

Centrul de zi pentru persoane cu handicap a fost modernizat cu bani europeni Foto:Actualitatea de Călăraşi

Reprezentanţii Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Regional (AM POR) din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice vin, marţi, 24 noiembrie, la Călăraşi, continuând astfel programul care se desfăşoară în perioada septembrie-decembrie 2015 „Caravana POR 2014-2020”.

Ştiri pe aceeaşi temăAstfel, în toate cele opt regiuni de dezvoltare, au loc sesiuni  de informare cu privire la Programul Operaţional Regional 2014-2020, aprobat de Comisia Europeană în data de 23 iunie 2015, la Bruxelles. „Scopul acestor întâlniri este informarea cu privire la stadiul Regio şi a indicatorilor atinşi, a rezultatelor acestuia, oferirea de informaţii despre proiectele finalizate, impactul regional al acestora, dar, mai ales, prezentarea noilor oportunităţi de finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 -2020”, au anunţat autorităţile.

La Călăraşi, în colaborare cu reprezentanţii Agenţiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia (ADR Sud-Muntenia), după sesiunea de informare, vor fi vizitate două proiecte - Extindere şi modernizare Centru de zi pentru persoane cu handicap - UAT Municipiul Călăraşi şi Modernizarea Centrului de Asistenţă Medico-Socială Călăraşi - Centrul pentru Asistenţă Medico-Socială Călăraşi. Acţiunile de informare au rolul de a creşte nivelul de transparenţă şi încrederea publică privind alocarea fondurilor europene, precum şi asigurarea absorbţiei fondurilor.
 

Vă recomandăm şi:

Centrul de zi pentru persoane cu dizabilităţi, modernizat cu fonduri europene

Autospecială cu fonduri europene. Maşina-uzină care curăţă o mie de tone de zăpadă într-o oră, în dotarea ISU Călăraşi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările