Rugăciuni pentru Irina, victimă a incendiului din Clubul Colectiv. Tânăra este în stare critică la Spitalul Floreasca

Rugăciuni pentru Irina, victimă a incendiului din Clubul Colectiv. Tânăra este în stare critică la Spitalul Floreasca

Irina Popa, fata din Călăraşi, rănită grav în incendiul din club Colectiv Foto:Facebook

Durere şi multă speranţă, rugăciuni şi lacrimi pentru Irina Cătălina Popa, fata din Călăraşi rănită grav în urma incendiului din Clubul Colectiv din Capitală, produs vineri seară. Familia fetei roagă toţi cunoscuţii, prietenii şi rudele să se roage pentru a o ajuta pe Irina să-şi revină.

Ştiri pe aceeaşi temă


Iată mesajul pe care l-a postat pe Facebook, fratele Irinei:

"Mulţumim tuturor celor care în ultimele zile sunt alături de Irina, sora şi fiica noastră, cu gânduri pozitive, încurajări şi disponibilitate de ajutor!

De asemenea, familia Popa transmite condoleanţe familiilor tinerilor decedaţi în tragedia de la Clubul Colectiv!
În acest moment, Irina este încă în stare critică, internată la secţia Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Sunt momente grele, greu de explicat în cuvinte, pentru Irina şi familia noastră. Însă, de asemenea, sunt momente cruciale pentru evoluţia medicală a Irinei. Sunt momente în care liniştea o ajută să treacă cu bine peste această situaţie şi, de aceea, rugămintea familiei este să aşteptăm ca Irina să intre în echilibru, din punct de vedere medical, pentru ca medicii să poată interveni pentru ameliorarea stării ei, şi, după aceea, să o putem vizita şi să o sprijinim în recuperare.

Singurul lucru pe care putem să-l facem în acest moment este să ne rugăm pentru sănătatea Irinei şi a tinerilor aflaţi în situaţia ei!"

Incendiu în Club Colectiv Bucureşti: 27 morţi şi 146 de persoane internate în spital

Printre supravieţuitorii incendiului puternic izbucnit vineri seara în Clubul Colectiv din Bucureşti s-a numărat şi arădeanul Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye To Gravity, care îşi lansa albumul „Mantras of War“. Tânărul a fost internat în stare gravă la spitalul Elias. Vlad Ţelea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity nu a reuşit să scape cu viaţă din carnagiul care a avut loc în clubul unde susţinea un concert. După ce a fost resuscitat de echipele de medici care au ajuns la faţa locului, iar apoi transportat la spital, Vlad Ţelea s-a stins din viaţă.

Şi chitaristul Mihai Alexandru se numără printre cele 29 de persoane decedate în incendiul grav produs vineri seară în clubul Colectiv, unde acesta şi colegii săi de trupă aveau programat un concert pentru a-şi promova cel mai recent album, "Mantras of War".

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la clubul Colectiv din zona Piaţa Unirii din Capitală. Potrivit primelor informaţii, este vorba de cel puţin 29 morţi şi de alte 146 de persoane care au suferit arsuri grave. Secretarul de stat Raed Arafat se aşteaptă ca numărul victimelor să crească. A fost activat Codul Roşu de Urgenţă. La numărul de telefon 021. 2069291 se pot afla informaţii despre victime.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările