Restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui. În ce zone se repară carosabilul

Restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui. În ce zone se repară carosabilul

Lucrări pe Autostrada Soarelui FOTO Facebook/CNAIR

Din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului, pe sensul către Capitala al autostrazii A2 Bucureşti - Constanţa s-a închis nodul rutier de la kilometrul 15, ieşirea spre comuna Cernica. Accesul către localităţile Cernica şi Bălăceanca se face prin DNCB (Centura ocolitoare a municipiului Bucureşti).

Ştiri pe aceeaşi temă

Reamintim că pentru lucrări de asfaltare a carosabilului, începând din data de 19 februarie 2020, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa s-a instituit restricţie de circulaţie pe tronsonul kilometric 11+500 - 17. Astfel, circulaţia rutieră se desfaşoară pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul către Capitală).
 
De asemenea, din cauza lucrărilor de asfaltare a părţii carosabile, pe tronsonul kilometric 27 - 33, între localităţile Braneşti, judeţul Ilfov şi Fundulea, judeţul Călăraşi, circulaţia rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa. Din acest motiv, traficul rutier se desfăşoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Astfel, banda 1 este sensul de mers către Bucureşti şi banda 2 este sensul caăre Constanţa.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: