Restricţii de trafic pe A2. Se lucrează pe raza localităţii Dragalina

Restricţii de trafic pe A2. Se lucrează pe raza localităţii Dragalina

Reparaţii pde A2 FOTO Facebook/CNAIR

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către litoral, între kilometrii 105+500 de metri - 107, pe raza localităţii Dragalina, judeţul Călăraşi, se efectuează, astăzi, până la ora 13.00, lucrări de montare a panourilor antiorbire, astfel că traficul este restricţionat pe a doua bandă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.
 
De asemenea, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17, 27-33, 68 - 75 se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă pentru efectuarea de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.
 
A fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.
 
Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.
 
Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările