Restricţii de trafic pe A2 din cauza reparaţiilor. În ce zonă se lucrează

Restricţii de trafic pe A2 din cauza reparaţiilor. În ce zonă se lucrează

Reparaţii pe Autostrada Soarelui FOTO CNAIR

Începând de astăzi,20 ianuarie, pentru trei zile, inclusiv pe timpul nopţii, circulaţia va fi restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A2  Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, între kilometrii 35+300 metri şi 31+300 metri, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii asfaltice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducătorii auto sunt sfătuiţi de poliţişti să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum. Este vorba despre lucrări pe tronsonul care a rămas cu plăci de beton, Fundulea-Brăneşti, şi care în prezent este plin de gropi. Mai mulţi şoferi revoltaţi au postat mesaje pe o pagină de socializare, reclamând traficul infernal de pe Autostrada Soarelui, la Fundulea, unde asfaltul este plin de gropi. Zeci de maşini au fost distruse în ultima perioadă.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze în permanenţă viteza tuturor condiţiilor de trafic şi de drum şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie, punând în funcţiune luminile de avarie, dacă încheie coloane de autovehicule.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările