Prognoza meteo: Cum va fi vremea duminică, 24 februarie

Prognoza meteo: Cum va fi vremea duminică, 24 februarie

Ninsori slabe în ţară FOTO Adevărul

Deşi temperaturile cresc uşor, duminică vremea va continua să fie geroasă. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), ninsori slabe se vor semnala în partea de nord a ţării.

 Valorile termice, în special cele diurne, vor fi în creştere uşoară, duminică, faţă de intervalul precedent, dar vremea va fi în continuare mai rece decât în mod normal; geroasă dimineaţa în nordul şi în centrul ţării şi pe arii mai restrânse în rest, iar noaptea local în regiunile centrale şi izolat în celelalte zone. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de nord a teritoriului, dar numai izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 5 grade, iar cele minime, în general, între -11 şi -2 grade.
În Bucureşti, vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obişnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, mai ridicată faţă de intervalul precedent, se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -7...-5 grade, posibil mai coborâtă în zona preorăşenească.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: