Pregătiri în şcoli. Primăria a distribuit 65 de tablete şi 50 de termometre

Pregătiri în şcoli. Primăria a distribuit 65 de tablete şi 50 de termometre

Tabelete şi termometre, distribuite în şcoli de Primăriei FOTO Facebook/PMC

Autorităţile locale vin în sprijinul elevilor din anii terminali care se întorc în bărnci, în perioada 2-12 iunie. Primăria Călăraşi a distribuit astăzi 65 de tabelte şi 50 de temometre non-contact.

Ştiri pe aceeaşi temă

"65 de tablete şi 50 de termometre non-contact au fost distribuite astăzi de către Primăria Municipiului Călăraşi către şcolile din municipiu, prin ISJ Călăraşi. Tabletele vor ajunge la elevii din ani terminali care nu dispun de niciun dispozitiv pentru pregătirea online, iar termometrele vor fi folosite pentru triaj epidemiologic", au anunţat reprezentanţii instituţiei pe pagina de socializare.

De asemenea, ieri au fost livrate direct către şcoli 165 de dispensere (achiziţionate iniţial pentru scările de bloc, ulterior revenindu-se asupra obligativităţii montării lor), iar către Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi (pentru distribuţie în şcoli şi organizarea examenelor naţionale): 5.000 de măşti, 900 viziere, 115 sticle săpun lichid, 150 litri dezinfectant de mâini, 160 sticle alcool sanitar şi urmează să fie livrate şi 65 de tablete şi 50 de termometre non-contact. Au fost realizate, totodată, lucrări de igienizare a spaţiilor exterioare, de îndepărtare a vegetaţiei, dar şi de dezinfecţie în toate şcolile din municipiul Călăraşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: