PNL-iştii călărăşeni ies în stradă pentru susţinerea moţiunii împotriva Guvernului Ponta

PNL-iştii călărăşeni ies în stradă pentru susţinerea moţiunii împotriva Guvernului Ponta

Vineri, 14 iunie, ziua în care va fi  dezbătută şi votată moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Victor Ponta, PNL Călăraşi iese în stradă. Liberalii au anunţat că timp de 3 ore, toţi membrii PNL, dar şi simpatizanţi se vor întâlni în faţa Prefecturii, manifestându-şi în acest mod susţinerea moţiunii.


Evenimentul este anunţat pentru ora 10.00, iar pentru această manifestare PNL a depus déjà la Primărie o cerere pentru a obţine autorizaţie. Marian Dinulescu, vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Călăraşi, a declarat că oamenii vor recurge la un protest spontan, în cazul în care nu vor avea aprobarea autorităţilor.
Deşi vinerea trecută, copreşedintele PNL Vasile Blaga a anunţat că în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, liberalii vor organiza un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului, ieri acesta a spus că renunţă, încercându-se astfel evitarea unor evenimente ca cele din 1990. Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor să fie prezenţi vineri la dezbaterea şi votul în Parlament la moţiunea de cenzură, precizând că demersul Opoziţiei "nu va trece".

"Noi trebuie să ne facem treaba ca Guvern. Nu are cine să facă această treabă. În rest, sper ca bătăliile politice să nu se ducă în altă zone. De exemplu, sunt absolut convins că, vineri, la moţiunea de cenzură, bătălia politică va fi doar în Parlament", a afirmat Ponta miercuri, la începutul şedinţei de Guvern.
 

Vă recomandăm şi:

PNL renunţă la mitingul de la Parlament din ziua moţiunii de cenzură. Blaga: Ne aşteptam la incidente. PSD se manifestă ca în 1990

Liderii PNL, întrebaţi dacă au discutat cu Gabriel Oprea pentru moţiunea de cenzură. Gorghiu: Eu, personal, nu. Blaga: Eu, personal, da

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: