Peste 800 de amenzi, aplicate în ultima săptămână şoferilor indisciplinaţi

Peste 800 de amenzi, aplicate în ultima săptămână şoferilor indisciplinaţi

Poliţia, cu ochii pe trafic FOTO IPJ Călăraşi

În urma unor acţiuni organizate de poliţiştii rutieri, în colaborare cu efective de ordine publică, au fost constatate 10 infracţiuni şi aplicate 939 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 896 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

 
De asemenea, poliţiştii au reţinut 70 de permise de conducere şi au retras 16 certificate de înmatriculare. În perioada 2 - 8 septembrie, poliţiştii rutieri, sprijiniţi de efective de ordine publică, au acţionat la nivelul judeţului pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor comise de participanţii la trafic.
 
În urma activităţilor din teren, poliţiştii au constatat 10 infracţiuni şi au aplicat 939 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 896 au fost pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.  Poliţiştii au constat 10 infracţiuni la regimul rutier, dintre care 5 de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului si 5 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
De asemenea, poliţiştii au reţinut 70 de permise de conducere, dintre care 17 pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h, 14 pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare, 19 pentru consum de alcool şi 20 pentru alte abateri. Totodată, poliţiştii au retras 16 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: