Peste 4.100 de amenzi, aplicate de poliţişti pentru sfidarea regulilor pandemiei

Peste 4.100 de amenzi, aplicate de poliţişti pentru sfidarea regulilor pandemiei

Poliţiştii au aplicat mii de amenzi în ultimele 24 de ore FOTO Adevărul

Peste 6.500 de poliţişti, împreună cu jandarmi şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, au desfăşurat 823 de acţiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecţie sanitară la nivel naţional. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 4.100 de amenzi.

În ultimele 24 de ore, Poliţia Română, împreună cu reprezentanţi ai celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu, au continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.
 
Au fost verificaţi 4.060 de operatori economici, 243 de operatori de transport persoane, 7.693 de locaţii obiective de interes (cum ar fi restaurante/terase autoservire/fastfood-uri etc.) şi 54.104 persoane.
 
În urma acţiunilor punctuale de control, au fost aplicate peste 4.124 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 760.280 de lei .
 
"În continuare, principalul obiectiv al acţiunilor Poliţiei Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătăţii românilor. Reamintim cetăţenilor că, pentru a preveni infectarea cu virusul SARS-CoV-2, trebuie să respecte recomandările privind purtarea corectă a măştii de protecţie şi igiena corespunzătoare a mâinilor, să evite zonele aglomerate şi să păstreze distanţa faţă de alte persoane", au anunţat reprezentanţiii IGPR.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările