Percheziţii în satul Răzvani. Poliţia a săltat 25 de scandalagii care s-au răfuit cu bâte şi pietre

Percheziţii în satul Răzvani. Poliţia a săltat 25 de scandalagii care s-au răfuit cu bâte şi pietre

Mai multe persoane au fost reţinute FOTO Adevărul

Poliţiştii călărăşeni au efectuat 15 percheziţii domiciliare şi au pus în executare un număr de 25 de mandate de aducere pe numele unor persoane care ar fi fost implicate într-un scandal iscat în satul Răzvani.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pe 11 august poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în jurul orei 14.00, pe strada Trandafirilor din satul Răzvani, oraş Lehliu-Gară, a avut loc un scandal la care au participat mai multe persoane. Acestea s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pietre, bâte şi alte obiecte contondente, tulburând grav ordinea şi liniştea publică.
 
În perioada 11-12 august , echipa constituită a desfăşurat activităţi de cercetare penală şi a identificat 25 de persoane, atât bărbaţi, cât şi femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, care ar fi fost implicate în scandal.
 
În urma cercetărilor, conform IPJ Călăraşi, a rezultat că evenimentul s-ar fi produs în urma unui schimb de bani între 3 bărbaţi. Ulterior discuţiilor purtate de aceştia, la data de 11 august, în jurul orei 14.00, între persoanele în cauză şi membrii familiilor ar fi izbucnit un conflict. În urma scandalului, mai multe persoane ar fi fost agresate fizic.
 
Pe 13 august, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Lehliu-Gară, sub supravegherea procurorului de caz, poliţiştii călărăşeni au efectuat 15 percheziţii domiciliare şi au pus în executare 25 de mandate de aducere pe numele persoanelor implicate.  
 
În cauză a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de 23 dintre persoanele implicate, respectiv, din considerente medicale, măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, faţă de 2 persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi lovirea sau alte violenţe.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: