Oraşul de pe malul Borcei s-a umplut de gunoi. Rebu şi-a retras maşinile, ce transmite Primăria

Oraşul de pe malul Borcei s-a umplut de gunoi. Rebu şi-a retras maşinile, ce transmite Primăria

Rebu, operatorul de salubritate, nu a mai colectat gunoiul FOTO Facebook/PMC

Oraşul de pe malul Borcei s-a umplut de gunoi. Tomberoane care dau pe-afară şi mizerie cât cuprinde. Rebu, operatorul de salubritate, doreşte majorarea tarifelor, însă Primăria a anunţat că nu cedează şantajului.

În consecinţă, toate maşinile care colectează deşeuri au fost retrase de pe teren. „Asistăm la un şantaj din partea operatorului de salubritate Rebu! Primăria municipiului Călăraşi îşi menţine poziţia şi anunţă populaţia că tariful rămâne acelaşi, chiar cu riscul rezilierii contractului.
 
Nu este prima dată când autoritatea locală se confruntă cu o lipsă de respect din partea Rebu care, astăzi, a dispus retragerea de pe teren a  tuturor maşinilor care colectează gunoiul. Împreună cu primarul Marius Dulce şi echipa care se ocupă de salubritatea oraşului vom dispune în consecinţă”, a precizat Eduard Grama, administrator public al municipiului Călăraşi
 
De asemenea, acesta spune că ceea ce se întâmplă este un atac la sănătatea locuitorilor municipiului Călăraşi, iar gunoaiele au împânzit oraşul, generând nemulţumire în rândul populaţiei. O situaţie de neacceptat care va atrage rezilierea contractului, a adăugat Grama.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările