O scânteie, cauza unui incendiu devastator. 12,5 tone de furaje s-au făcut scrum la Drajna

O scânteie, cauza unui incendiu devastator. 12,5 tone de furaje s-au făcut scrum la Drajna

O scânteie de la un tractor a provocat incendiul Foto:Arhivă Adevărul

Aproximativ 12,5 tone de orzoaică şi 3 remorci ale unor utilaje agricole au fost făcute scrum într-un incendiu puternic izbuncit pe raza localităţii Drajna.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii de la Dragalina au fost sesizaţi să intervină, joi după-amiază, pentru a stinge vâlvătaia ce cuprinsese o gospodărie. Potrivit primelor cercetări, se pare că incendiul a izbucnit de la o scânteie produsă la un tractor aflat funcţiune. Flăcările s-au extins rapid, fiind cuprinsă de flăcări o cantitate mare de furaje.  

Pompierii au reuşit să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 500.000 de lei, valoarea pagubelor fiind estimată la 50.000 de lei. Incendiul a izbucnit în gospodăria lui Ştefan M., fiind făcuţi scrum 500 baloţi de paie orzoaică şi 3 remorci. Un echipaj specializat de stingere s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită (APCA), acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 50 de minute.

Citeşte şi: Foc pus intenţionat. 30 de hectare de teren agricol, incendiate de un necunoscut la Crivăţ

Citeşte şi: Incendiu în subsolul unui bloc din Brăila

Citeşte şi: 19 pompieri au murit în timp ce încercau să stingă un incendiu în Arizona

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările