O româncă însărcinată în opt luni i-a îngrozit pe nord-irlandezi cu faptele ei: răpire, sechestrare şi agresiune sexuală

O româncă însărcinată în opt luni i-a îngrozit pe nord-irlandezi cu faptele ei: răpire, sechestrare şi agresiune sexuală

Femeia se află în arest FOTO Shutterstock

O româncă însărcinată în opt luni a speriat Poliţia din Irlanda de Nord. Femeia, care a fost arestată, a răpit două tinere şi le-a agresat sexual, după ce le-a ameninţat cu un cuţit

Maria Covaci, de 29 de ani, se află deja în arest şi va fi judecată în Irlanda de Nord. Ea este acuzată că a răpit de pe stradă două tinere, le-a ameninţat cu un cuţit şi le-a agresat sexual, scrie cotidianul Belfast Telegraph.
 
Femeia a fost audiată vineri prin videoconferinţă la Tribunalul Coleraine, în Ballymena, unde ceruse eliberarea pe cauţiune, ea fiind după gratii de o lună şi jumătate.
 
Deşi era însărcinată în opt luni, românca nu s-a dat înapoi de la comiterea niciunei fărădelegi. Maria Covaci e anchetată pentru două acuzaţii de răpire, două de deţinere de armă ofensivă, două de sechestrare, două de agresiune comună şi una de agresiune sexuală. Acuzaţiile au legătură cu un incident pe strada James, din Ballymena, care a avut loc pe 13 noiembrie, când Covaci era însărcinată în opt luni.
 
Un judecător districtual a declarat instanţei că femeia, care e cetăţean român, se confruntă cu „acuzaţii foarte substanţiale şi foarte grave”. 
 

Atacul din 13 noiembrie

La rândul său, un poliţist al PSNI s-a prezentat în instanţă şi a spus că Maria Covaci  are legătură cu toate infracţiunile de care e acuzată. Acesta a declarat instanţei că, pe 13 noiembrie, poliţiştii au primit un raport privind două persoane dispărute.
 
Acestea s-au întors acasă, dar se aflau într-o stare  jalnică.  Cele două tinere le-au povestit poliţiştilor că au fost prinse şi forţate să se urce într-o maşină, sub ameninţarea cuţitelor, de două persoane, una dintre ele fiind Maria Covaci. 

Victimele au fost duse într-un loc retras, unde una dintre ele a fost forţată să îngenuncheze. Ofiţerul a povestit că fetei i-au fost scoase hainele şi lenjeria intimă, a fost fotografiată şi i s-a spus de către atacatorii ei că va fi făcută să fie o „stea de internet”.
 
Poliţistul s-a opus eliberării pe cauţiune a româncei, invocând riscul de a părăsi localitatea, dar şi posibilitatea de influenţa martorii. Avocatul apărării a spus instanţei că românca are doi copii şi era însărcinată în opt luni la momentul presupusului atac. Judecătorul a respins cererea de eliberare pe cauţiune şi a dispus arestarea Mariei Covaci până pe 27 ianuarie.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 

Drama tinerei românce răpite împreună cu bebeluşul ei şi forţată să se prostitueze în Italia

Surpriza unui român în Italia: a mers la prostituate, dar şi-a găsit soţia „la treabă“. A omorât-o, apoi s-a sinucis

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările