O nouă rundă de discuţii privind tăierea platanilor de pe strada Ştirbei Vodă

O nouă rundă de discuţii privind tăierea platanilor de pe strada Ştirbei Vodă

Locuitorii de pe strada Ştirbei Vodă s-au întâlnit cu primarul Călăraşiului FOTO facebook/PMC

Întâlnirea de vineri, 10 mai, de pe strada Ştirbei Vodă dintre cetăţeni şi conducerea Primăriei Municipiului Călăraşi se va repeta la o dată ce va fi anunţată în timp util, au precizat autorităţile locale. Dezbaterea a privit tăierea platanilor din zonă deoarece arborii îmbătrâniţi pun în pericol siguranţa locuitorilor, dar şi a traficului.

 
 
"Discuţiile au fost constructive, opiniile locuitorilor din zonă legate de măsuri de reducere a riscului privind producerea de pagube provocate de arbori căzuţi în urma fenomenelor meteo au fost ascultate, o mare parte dintre acestea fiind în concordanţă şi cu prioritatea administraţiei locale de evitare a oricărui posibil accident.
 
Pentru că întâlnirea de vineri a avut loc după un cod galben de ploi ce nu a fost favorabil unei prezenţe mai numeroase, întâlnirea se va repeta. Discuţiile sunt întotdeauna constructive şi sperăm ca toate deciziile care vor fi luate să pornească de la un numitor comun: protejarea spaţiului verde şi protejarea integrităţii bunurilor materiale şi a persoanelor", a anunţat Primăria pe pagina de socializare a instituţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: