Ion Samoilă, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi

Ion Samoilă, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi

Consilierii judeţeni au votat plata salariilor angajaţilor DGASPC Călăraşi FOTO Facebook/Vasile Iliuţă

Ion Samoilă(PSD) este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi începând cu data de 18 septembrie Consilierii judeţeni l-au votat în unanimitate. Toto astăzi, majoritatea consilierilor judeţeni, PSD şi o parte PNL, a votat plata salariilor pentru cei 800 de angajaţi ai DGASPC Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Criza declanşată de PNL la Protecţia Copilului trebuie să se oprească! Aşteptăm ca aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Călăraşi şi cel al Instituţiei Prefectului să înceapă demararea procedurilor pentru rezolvarea acestei situaţii fără precedent. Îl somez public pe prefectul Marian Stoica să-şi respecte atribuţiile funcţiei şi să nu se mai implice în jocul politic!, a anunţat pe pagina sa de socializare Vasile Iliuţă, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi. Instituţia pe care acesta a condus-o a rămas fără şef în urmă cu două luni, odată cu trecerea lui Vasile Iliuţă în barca PSD.

Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările