Incendiu devastator la un depozit de furaje. Pompierii acţionează de 12 ore cu 9 autospeciale

Incendiu devastator la un depozit de furaje. Pompierii acţionează de 12 ore cu 9 autospeciale

Incendiu la un depozit de plante furajere în ba\ltă, pe raza localităţii Borcea FOTO ISU Călăraşi

Incendiu devastator la un depozit de plante furajere în baltă, pe raza localităţii Borcea. Pompierii din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa acţionează cu 9 autospeciale pentru stingerea flăcărilor uriaşe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Intervenţie pentru stingerea unui incendiului a început la miezul nopţii de joi spre vineri. Pompierii din Călăraşi acţionează şi la acest moment pentru stingerea foculuicu şase autospeciale de capacitate mărită, iar alte trei autospeciale de la ISU Ialomiţa au fost trimise în sprijin      
 
Pe 13 august, ora 00.03, echipaje specializate de stingere din cadrul subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştribei” al judeţului Călăraşi au fost solicitate să acţioneze pe raza comunei Borcea, în baltă, pentru stingerea unui incendiu de plante furajere, care se manifesta violent într-un depozit proprietate privată, aparţinând unei societăţi comerciale cu profil agricol.
 
La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără şi cu fum dens la una dintre cele trei hale ale depozitului de plante furajere, existând risc de extindere la alte hale şi bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.
Incendiu uriaş la un depozit de furaje FOTO Facebook/ISU Călăraşi
 
Pompierii militari s-au deplasat iniţialla această intervenţie cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru a lichida incendiul şi pentru a proteja celelalte bunuri materiale din apropiere, ulterior fiind trimise în sprijin încă două autospeciale de la Chiselet şi Dragalina şi trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la ISUIalomiiţa.     
Pompierii acţionează de 12 ore FOTO Facebook/ISU Călăraşi  
 
"La acest moment incendiul este localizat şi nu mai exista pericolul ca arderea să se extindă şi la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere, întrucât pompierii militari care intervin la faţa locului au luat toate măsurile necesare pentru ca arderea să nu se dezvolte la vecinătăţi şi se lucrează mai departe până la lichidarea focarelor, explicat plt.adj.şef Ovidiu Tătăranu",  purtător de cuvânt al ISU Călăraşi.
 
Incendiu uriaş la un depozit de furaje FOTO Facebook/ISU Călăraşi
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările