Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanţa, misiuni de ordine publică pe malul Borcei

Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanţa, misiuni de ordine publică pe malul Borcei

Jandarmii Grupării Mobile din Constanţa au executat misiuni şi la Călăraşi FOTO GMJ Constanţa

Peste 2.000 de misiuni comune au desfăşurat jandarmii din Gruparea Mobilă Constanţa, alături de 5 inspectorate din ţară: Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Constanţa şi Tulcea, anul trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, militarii grupării Mobile de jandarmi Constanţa au asigurat măsurile de ordine publică în municipiul Călăraşi, pe timpul disputării meciurilor de fotbal jucate în calitate de gazdă de echipa Dunărea Călăraşi, în cadrul  „Ligii I”, din sezonul competiţional 2019/2020. 
 
În anul care a trecut, jandarmii călărăşeni au executat 9.860 misiuni de ordine publică în care au fost angrenaţi 15.764 de militari, dintre care 1.381 de misiuni în cooperare cu alte instituţii. Au fost constituite 6536 patrule mixte în cooperare cu Poliţia, iar pe timpul executării misiunilor specifice au fost sesizate 264 de fapte de natură penală cu 281 de făptuitori în mod independent, precum şi în sistem integrat, în cooperare cu efectivele de poliţie. 

 În perioada supusă analizei au fost constatate şi aplicate un număr de 3.190 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.741.450 lei.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările