Drama Anei, fata care merge în genunchi de când s-a născut. Ce dar a primit VIDEO

Drama Anei, fata care merge în genunchi de când s-a născut. Ce dar a primit VIDEO

Ana, o tânără greu încercată de soartă FOTO Captură Video/Facebook/Nicusor Cionoiu

O tânără din comuna Dragalina, care trăieşte o dramă de când s-a născut, a primit ieri un ajutor nesperat: un fotoliu rulant electric. Ana merge în genunchi din cauza unei afecţiuni cumplite şi este dependentă de mama ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicuşor Cionoiu, senator PSD de Călăraşi, alături de Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, au mers ieri la Ana pentru a-i duce darul.
 
"Îmi face plăcere să vă fac cunoştinţă cu Ana, o tânără greu încercată de viaţă, din comuna Dragalina. Am întâlnit-o de 1 iunie şi, dincolo de povestea ei emoţionantă, am descoperit ambiţie, răbdare şi credinţă, care o ajută să spargă peretele în care i-a fost zidit destinul şi să meargă mai departe.
 
Ana s-a născut cu picioruşele încrucişate. Încă din primii ani de viaţă, când, noi, ceilalţi făceam primii paşi, ea învăţa să meargă în genunchi. După multe investigaţii chinuitoare, medicii au stabilit că suferă de artogripoză şi tulburări grave de statică şi mers. Boala a înghenunchiat-o pentru totdeauna, condamnând-o la o viaţă într-un scaun cu rotile, dependentă de mama ei. 
 
Chiar dacă din punct de vedere medical, nu se mai poate face nimic, iar Ana nu va merge niciodată pe picioarele ei, i-am promis că îi voi schimba destinul, oferindu-i un fotoliu rulant electric, care să îi ofere libertatea la care visează. Iar acum se poate deplasa singură unde doreşte, fără să depindă de nimeni. 
Impresionaţi de povestea Anei, iniţiativei mele s-au alăturat mai mulţi oameni de bine, care doresc să o sprijine pe Ana în lupta ei pentru o viaţă normală. Doresc să le mulţumesc tuturor şi în mod special preşedintelui Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, şi consilierului judeţean, Emilia Tudor, care au fost alături de mine în vizită la Ana.", a povestit senatorul de Călăraşi, pe pagina sa de socializare. 
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările