Cum puteţi urma cursuri de înot. De unde se pot procura abonamentele pentru copii

Cum puteţi urma cursuri de înot. De unde se pot procura abonamentele pentru copii

Copiii pot urma cursuri de înot la Călăraşi FOTO Facebook/PMC

Copiii care nu sunt înscrişi la Clubul Sportiv Şcolar Călăraşi şi doresc să urmeze cursuri de înot trebuie să-şi achiziţioneze abonament, au anunţat autorităţile locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

SP CTAFL, în calitate de administrator al Bazinului de înot didactic, în conformitate cu scopul investiţiei şi în baza regulamentului de funcţionare aprobat prin HCL nr. 89/30.06.2021, a încheiat un protocol de colaborare cu Clubul Sportiv Şcolar Călăraşi aprobat prin HCL nr. 90/30.06.2021.
Astfel, accesul copiilor şi elevilor înscrişi (legitimaţi) la CSS Călăraşi este gratuit, în intervalul 08.00 - 16.00, conform Regulamentului de ordine interioară, pentru toate disciplinele autorizate în cadrul CSS Călăraşi (canotaj, atletism, baseball, înot etc).
 
Pentru disciplina „înot”, programul se desfăşoară în zilele de luni, miercuri, joi, între orele 12.00 - 14.00, cu antrenor colaborator, specialitatea înot.
 
Pentru celelalte discipline (canotaj, atletism, baseball, etc) activitatea se desfăşoară cu antrenor specializat pentru fiecare disciplină, pentru recuperare fizică şi iniţiere înot, de luni până vineri, interval orar 08.00 –16.00, conform programului stabilit de CSS Călăraşi.
 
Pentru copiii şi elevii care nu sunt înscrişi (legitimaţi) la CSS Călăraşi şi doresc să urmeze cursuri de iniţiere înot se va achiziţiona abonament de acces la Bazinul de înot didactic de la SP CTAFL şi se va contacta unul din antrenorii de înot autorizaţi. Datele de contact pentru antrenorii de înot se găsesc la SPCTAFL şi la Bazinul de înot didactic. 
 
"Facem precizarea că antrenorii de înot autorizaţi nu sunt colaboratori sau angajaţi ai SP CTAFL astfel responsabilitatea încheierii unor contracte de prestări servicii este a părinţilor copiilor, respectiv a antrenorilor.
 
Antrenorii de înot îşi stabilesc tarifele, grupele şi programul în funcţie de gradul de ocupare al bazinului de înot didactic, având în vedere protocolul încheiat între CSS şi SP CTAFL şi contractele încheiate de SP CTAFL cu terţi.  Astfel, în intervalul orar 08.00 - 16.00, au prioritate cursurile CSS conform Protocolului încheiat între CSS şi SP CTAFL, iar în intervalul orar, de luni până vineri  între orele 16.00 - 20.00 şi în week-end prioritate au contractele încheiate de SP CTAFL cu persoane juridice.  Abonamentele de 12 şedinţe a câte o oră sunt valabile 3 luni de zile de la data emiterii", au anunţat reprezentanţii Primăriei Călăraşi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările