Complexul sportiv Dunărea a trecut în administrarea Consiliului Judeţean

Complexul sportiv Dunărea a trecut în administrarea Consiliului Judeţean

Complexul Dunărea a trecut în administrarea CJ FOTO CJ Călăraşi

Complexul Sportiv „Dunărea” a trecut în administrarea Consiliului Judeţean Călăraşi pentru o perioadă de 20 de ani. Consilierii judeţeni au aprobat vineri, 12 ianuarie, trecerea Complexului Sportiv „Dunărea” din administrarea municipală în cea a Consiliului Judeţean, cu scopul demarării unor lucrări ce vizează reabilitarea, extinderea şi modernizarea întregii baze sportive.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Complexul, situat pe bulevardul Republicii, este format din terenuri şi construcţii: suprafaţă teren central – 24.162 mp, suprafaţă teren – 8.986 mp m suprafaţă teren – 3.501 mp, suprafaţă spaţiu administrativ, alei, teren – 21.027 mp. Primele lucrări care vor demara în cadrul bazei sportive vor fi cele de amenajare a nocturnei şi cele de încălzire a gazonului. 
 
“Suntem pe primul loc în Liga a II-a, avem rezultate notabile în fotbalul local. Este nevoie de o amenajare corespunzătoare a Complexului Sportiv „Dunărea” astfel încât meciurile care vor urma să se desfăşoare la nivelul Ligii I”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă. 
 
Vă recomandăm şi:

 

citeste totul despre: