Circulaţie bară la bară pe A2. Ce rute alternative recomandă poliţiştii

Circulaţie bară la bară pe A2. Ce rute alternative recomandă poliţiştii

Aglomeraţie pe A2 FOTO captură DIGI 24

Trafic intens pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitală. Din cauza aglomeraţiei, poliţiştii recomandă şoferilor să aleagă rute alternative de circulaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană. Pentru evitarea aglomerării, se recomandă următoarele rute alternative:
 
- DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozi - Urziceni – DN 2 – Bucureşti;
 
- A2 – Feteşti sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – Bucureşti.
 
Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza. 
 

Lucrările se încheie la finalul lunii mai                     

Reamintim că, până la finalul lunii mai, se desfăşoară lucrări de reparaţii a părţii carosabile pe *Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa*, pe tronsonul kilometric 64+700 metri (Lehliu Gară/CL) – 71+500 metri (Dor Mărunt/CL). Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către Bucureşti, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii.
 
Tot pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 156+700 m şi 160+100 m (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.
 
A fost instituită restricţie de circulaţie şi la *kilometrul 14+033 de metri, în zona localităţii Cernica, judeţul Ilfov*, pe banda de urgenţa şi pe prima bandă, pe ambele sensuri de deplasare, pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparaţie a rosturilor de dilataţie a podului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările