Bărbat înecat în Canalul Siderurgic, adus la mal de pompieri. Poliţia a deschis  anchetă pentru moarte suspectă

Bărbat înecat în Canalul Siderurgic, adus la mal de pompieri. Poliţia a deschis  anchetă pentru moarte suspectă

Bărbatul şi-a găsit sfârşitul în apele Siderurgicului FOTO Adevărul

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a avut parte de un sfârşit cumplit. El s-a înecat în Canalul Siderugic, militarii de la ISu fiind alertaţi să intervină pentru a-i scoate trupul neînsufleţit din apă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările în care s-a produs decesul, poliţiştii demarând o anchetă în acest sens. De asemenea, anchetatorii vor trebui să facă şi identificarea victimei. Duminică, 26 iun ie, în jurul prânzului, un călărăşean care trecea pe podul din zona Canalului Siderurgic a observat un cadavru plutind. Imediat a alertat autorităţile la 112 pentru a cere ajutorul. Din păcate, când au ajuns pompierii, victima nu prezenta niciun fel de semne vitale.

"Am extras cavadrul din apă şi l-am predat mai departe autorităţile pentru a stabili în ce condiţii s-a produs decesul", a precizat plt.adj. Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi. Asupra bărbatului nu au fost găsite documente de identitate şi nici nu se cunoaşte faptul dacă a fost vorba despre o sinucidere ori acesta a murit în timp ce se afla la scăldat.

Vă recomandăm şi:

A intrat în apă şi nu a mai ieşit. Un bărbat s-a înecat în canalul siderurgic, sub privirile îngrozite ale rudelor sale

FOTO Un bărbat înecat în canalul siderurgic, de negăsit după 2 zile de căutări

Tragedie la Olteniţa! Doi copii au fost înghiţiţi de apele Dunării. Trupurile sunt căutate de un echipaj ISU

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările