Aproximativ 3.500 de poliţişti şi jandarmi, mobilizaţi pentru asigurarea ordinii publice pe 6 ianuarie

Aproximativ 3.500 de poliţişti şi jandarmi, mobilizaţi pentru asigurarea ordinii publice pe 6 ianuarie

În ţară vor avea loc 276 de manifestări religioase FOTO Adevărul

Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne sunt pregătiţi pentru a asigura ordinea publică la manifestările prilejuite de Sărbătoarea Botezului Domnului, în data de 6 ianuarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În toată ţara, vor fi organizate 276 manifestări religioase. Aproximativ 3 500 de poliţişti şi jandarmi vor fi angrenaţi în misiunile de asigurare a ordinii publice la evenimentele menţionate, la care este preconizată participarea a aproximativ 250.000 de oameni. De asemenea, peste 200 de lucrători ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă vor fi mobilizaţi în zona evenimentelor cu public numeros pentru a preveni posibile incidente şi a asigura intervenţia în cazurile de urgenţă.
 
Având în vedere informările şi avertizările meteorologice emise pentru perioada 4 - 6 ianuarie, structurile MAI monitorizează situaţia din zonele aflate sub efectul fenomenelor meteorologice şi intervin preventiv pentru evitarea producerii unor situaţii de risc pentru cetăţeni. Peste 5 000 de pompieri sunt pregătiţi să intervină în aceste zone, dacă situaţia o impune, cu peste 3 300 de mijloace tehnice.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: