Ajutoare umanitare pentru spitalul de pe malul Borcei de la o fundaţie olandeză

Ajutoare umanitare pentru spitalul de pe malul Borcei de la o fundaţie olandeză

Spitalul de pe malul Borcei, sprijinit de o fundaţie olandeză FOTO Facebook/CJC

Reprezentantul în România al Fundaţiei Kinderen In Nood (Olanda), Zoltan Szilagyi, s-a aflat ieri în vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi. În ultimii doi ani, unitatea medicală a primit ajutoare umanitare, fiind îmbunătăţite condiţiile de cazare şi confort ale pacienţilor internaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Colaborarea cu Spitalul Judeţean Călăraşi şi cu Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi a început in urma cu doi ani, prin reprezentantul fundaţiei olandeze în judetul Călăraşi, Nicoleta Lazăr, şi de atunci au fost îmbunătăţite condiţiile de cazare, confort şi siguranţă oferite pacienţilor internaţi, dar şi copiilor instituţionalizaţi. Pacientele bolnave de cancer au primit proteze mamare, peruci, bandane, eşarfe şi accesorii.
 
Copiilor cu dizabilităţi le-au fost donate cărucioare, cadre de mers şi aparate de fizioterapie. Fundaţia a mai donat şi 2.000 de euro pentru achiziţionarea de masti CPAP, atât de necesare cadrelor medicale, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Călăraşi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările