Achitarea integrală a taxelor locale aduce bonificaţii. Ce reducere au ialomiţenii

Achitarea integrală a taxelor locale aduce bonificaţii. Ce reducere au ialomiţenii

Impozitul achitat integral aduce bonificaţii FOTO Facebook/PMC

Ialomiţenii care achită integral impozitul aferent anului 2021 până la data de 31 martie beneficiază de o reducere de 10%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform autorităţilor locale, în cazul în care alegi să îţi achiţi integral impozitul pe anul în curs până la data de 31 Martie, vei beneficia de o reducere de -10%.
 
"Mai mult de atât, îţi punem la dispoziţie şi o aplicaţie web, ca tu să îţi poţi plăti impozitul din confortul casei tale, la orice oră, fără deplasări şi fără învoiri de la serviciu.
În cazul în care nu ai deja un cont pentru a-ţi plăti taxele şi impozitele online, îţi poţi crea unul în mai puţin de 2 minute, completând formularul online disponibil aici: https://www.sloboziail.ro/impozite/inregistrare.php
Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul online şi să ataşezi o fotografie a cărţii de identitate. Atât de simplu este!
 
Un cont gratuit permite plata taxelor şi impozitele online şi aduce o mulţime de beneficii:
Poţi plăti din confortul casei tale, la orice oră din zi sau noapte
Nu trebuie să te deplasezi şi nu trebuie să aştepţi la rând
Poţi vedea în orice moment situaţia debitelor tale
Poţi plăti cu cardul tău de credit sau debit în 100% siguranţă
Poţi beneficia şi de o reducere de -10% în cazul în care îţi plăteşti impozitul până la data de 31 Martie 2021.
Crezi că nu te descurci şi ai nevoie de ajutor? Suntem aici pentru tine! Trimite-ne un mesaj privat cu întrebarea ta iar noi te vom ajuta în procesul de înregistrare", a anunţat Primăria Slobozia pe pagina de socializare a instituţiei.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările