Accident cu 8 răniţi, în apropiere de Lehliu Gară. Un microbuz s-a răsturnat pe câmp

Accident cu 8 răniţi, în apropiere de Lehliu Gară. Un microbuz s-a răsturnat pe câmp

Un microbuz s-a răsturnat pe câmp vineri dimineaţă  FOTO ISU Călăraşi

Opt persoane au fost rănite vineri dimineată într-un accident rutier, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe câmp. Pompierii de la Lehliu Gară au intervenit la locul accidentului, victimele fiind transportate la spital, toţi fiind în afara oricărui pericol..

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Accidentul rutier a avut loc pe DJ 201 B, pe raza localităţii Lehliu Gară. Opt persoane din cele nouă aflate în vehicul au primit asistenţă medicală, iar şase au ajuns la spitalul din oraşul Lehliu Gară Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD
 
La locul faţa locului s-au deplasat şi patru autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă care au preluat cinci victime ale accidentului şi le-au transpotat la Lehliu
 
Pe 6 martie, la ora 06.22, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate prin intermediul 112  să intervină pe DJ 201 B, pe raza oraşului Lehliu Gară, pentru acordatrea primului ajutor mai multor persoane care au suferit diverse traumatisme, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Conform ISU Călăraşi, dat fiind numărul mare de persoane care necesitau acordarea primului ajutor, a fost solicitat în sprijin şi ATPMV (autospecială transport personal şi victime multiple) de la Detaşamentul de pompieri Călăraşi.
 
În urma accidentului, opt dintre cele nouă persoane aflate în autovehiculul de transport au avut nevoie de îngrijiri. Toţi erau conştienţi şi prezentau diferite traumatisme, fară a fi pusă în pericol viaţa vreunuia dintre ei.
Una dintre victime a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD şi a fost transportată la spitalul Lehliu Gară, iar alte cinci victime au fost preluate şi transportate la acelaşi spital de către echipaje ale S.A.J.
 
Alte două persoane au fost preluate de ATPMV, iar după ce li s-au acordat îngrijiri, acestea au refuzat transportul la spital. Cea de-a noua persoană din microbuz, conducătorul vehiculului, care nu prezenta traumatisme, a fost preluat de organele de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: