VIDEO Trotuare ocupate de grătare, la petrecerea de la palatul lui ”Vanghele”. Amenda primită, cât o dedicaţie

VIDEO Trotuare ocupate de grătare, la petrecerea de la palatul lui ”Vanghele”. Amenda primită, cât o dedicaţie

A fost paranghelie mare, cu lăutari şi berbeci la proţap, la palatul lui Liviu Andronache, cunoscut în Buzău sub numele de „Vanghele”. Motivul, fiul interlopului şi-a botezat miercuri cei patru copii. După cheful de acasă, care a ţinut de la două, până la opt seara, distracţia s-a mutat la restaurant. Petrecăreţii au fost amendaţi de Poliţia Locală cu 700 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Care mai de care mai aranjaţi şi la bordul unor maşini de lux, invitaţii au venit din diferite judeţe să cinstească ziua creştinării celor patru copii ai lui Lorenţ, fiul interlopului Vanghele. 
 
În timp ce berbecii se frigeau la proţap direct pe trotuatul din faţa vilei, invitaţii se delectau cu bunătăţi autohtone, dar şi cu mâncăruri şi băuturi de fiţe.
 
O adevărată colecţie de maşini scumpe a ocupat zona de la Piaţa Săracă. Invitaţii le-au parcat cât mai ostentativ, pentru a etala bunăstarea de care se bucură, scrie reporterbuzoian.ro
 
Întreaga stradă a rasunat de acordurile muzicii lui Miraj, un manelist cunoscut în Buzău. Invitaţii nu s-au mai uitat la bani când a venit vorba de dedicaţii.
 
Copiii lui Lorenţ au două perechi de naşi. Ultimii, sosiţi cu un bolid BMW de Prahova, au parcat chiar în faţa meselor şi au intrat cu făclia aprinsă, după obicei, pentru a cinsti creştinarea finilor. Spre seară, alaiul a pornit spre restaurant.
 
Petrecăreţii au fost amendaţi de poliţia locală cu 500 de lei pentru tulburarea liniştii publice şi încă 200 de lei, pentru ocuparea trotuarului cu grătare.
 
De-a lungul timpului, clanul Vanghele a ieşit în evidenţă prin desele conflicte cu legea. În toamna anului 2010, mai mulţi membri ai familiei au ajuns în faţa instanţei pentru trafic de persoane minore şi pentru proxenetism. 
 
Au fost judecaţi atunci capul clanului, Liviu Andronache, zis Vanghele, soţia sa, Timişoara, o fiică a interlopului, Aida Andronache, şi alte două rude.

citeste totul despre: