VIDEO Licean din Buzău, pervers în afara orelor de clasă

VIDEO Licean din Buzău, pervers în afara orelor de clasă

Tatăl victimei arată locul agresiunii

Un elev de 19 ani, de la un liceu tehnologic din Buzău, a fost reţinut de poliţie, după ce a fost identificat ca fiind autorul unei agresiuni sexuale, într-un bloc dintr-o zonă centrală a oraşului. Victima este o tânără, de 24 de ani, pe care perversul ar fi urmărit-o până în scara blocului şi a atacat-o înainte să intre în lift. Fata a scăpat doar cu hainele sfâşiate, deoarece agresorul a fost pus pe fugă de nişte vecini.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Fata de 24 de ani se întorcea de la o întâlnire, când, pe casa scării, înainte să intre în lift, a fost tăbărâtă de un necunoscut. Aproape două minute a durat lupta cu agresorul, care apucase să-şi imobilizeze victima. 
 
”Am intrat în bloc, iar el în urma mea. M-a prins cu braţele, strâns, eu am început să ţip, a continuat să îmi dea pantalonii jos, apoi am căzut şi am încercat să îl lovesc cu picioarele”, spune tânăra atacată agresată.
 
Mama victimei a observat de la geam că fata ei era urmată îndeaproape de un individ, însă nimic nu îi trăda intenţiile. ”Am văzut că e cineva în spate, sucit cu spatele, ca şi cum vorbea la telefon. Am aflat de nenorocire abia când a intrat în casă plângând”, povesteşte mama victimei.
 
Poliţiştii l-au reţinut luni seară pe suspect, în cursul anchetei satabilindu-se că acesta este elev în ultimul an la un colegiu din municipiu. Părinţii victimei au aflat în timpul anchetei că atacatorul nu ar fi la prima ispravă de acest gen, dar până acum a scăpat basma curată. E la a patra abatere şi dacă el era pedepsit de la primele, nu mai ajungea să îmi atace fata, ca acum să aibă de suferit psihic”, spune tatăl fetei.
 
Procurorul care anchetează cazul a dispus ca elevul să fie reţinut pentru 24 de ore, urmând ca a doua zi să ceară prelungirea mandatului de reţinere. Pentru infracţiunea de agresiune sexuală, tânărul de 19 ani riscă să stea mulţi ani după gratii. Asta, în cazul în care se va dovedi că nu suferă de afecţiuni psihice.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările