VIDEO Un elev din Colegiul B.P. Hasdeu a stat şase ore la Urgenţe după o farsă a unor colege. Care a fost reacţia şcolii

VIDEO Un elev din Colegiul B.P. Hasdeu a stat şase ore la Urgenţe după o farsă a unor colege. Care a fost reacţia şcolii

Părinţii celor două eleve care i-au pus unui coleg în sticla cu apă o soluţie parfumată pentru dezinfectarea mâinilor s-au trezit în mijlocul unor anchete, demarate de conducerea colegiului B.P. Hasdeu şi Poliţie. Victima ”glumei”, aşa cum este catalogată fapta fetelor de către conducerea şcolii, a ajuns marţi la spital cu dureri de stomac după ce a băut apă cu spray antibacterian.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Două eleve de clasa a opta, colege ale băiatului internat marţi la spital, au fost cele care s-au gândit să pună la cale un „joc” riscant.
 
În timp ce băiatul se afla la ora de sport, fetele ar fi turnat în sticla de apă a colegului lor o soluţie pentru curăţarea mâinilor. La scurt timp după ce a băut din apă, elevului i s-a făcut rău şi a fost dus cu ambulanţa la spital.
 
”A fost o glumă; probabil nu şi-au dat seama ce a fost şi asta e. Au pus un spray pentru curăţat mâinile. M-a durut burta dar mi-a trecut. Am stat maxim şase ore la spital. Mi-au făcut spălături. Nu au turnat numai la mine; a mai băut încă un coleg dar el nu a venit la spital”, a declarat victima glumei neinspirate.
 
Conţinutul unuia dintre recipiente a fost analizat într-un laborator, pentru a stabili ce substanţe au fost ingerate de băiat. Elevul a fost externat marţi seara din spital iar a doua zi a fost prezent la ore. 
 
Reacţia conducerii Colegiului Naţional „B.P. Hasdeu” la incidentul în urma căruia un elev a ajuns marţi la spital cu dureri de stomac după ce a băut apă cu dezinfectant s-a limitat la un scurt comunicat de presă.
  
„O glumă care nu trebuia făcută de elevii clasei a VIII-a a devenit subiect de anchetă în cadrul Poliţiei Municipiului Buzău. Conducerea colegiului nu poate oferi informaţii întrucât este o anchetă în desfăşurare. Comunicăm că programul şcolar la clasa a VIII-a se desfăşoară normal, toţi elevii fiind prezenţi”, se precizează în comunicatul de presă al Colegiului Naţional „B.P. Hasdeu”.
 
Fetele le-au spus părinţilor că au vrut să facă o farsă colegilor aflaţi la ora de sport, pulverizând cantităţi mici de spray antibacterian pe capacele sticluţelor cu apă de băut. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: