VIDEO Cutremurul a produs panică printre buzoieni

VIDEO Cutremurul a produs panică printre buzoieni

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter s-a produs sâmbătă seară, la 21.14, şi a fost resimţit în Capitală, dar şi în mai multe judeşe din ţară. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 39 de kilometri şi este cel mai puternic produs în România în anul 2014. Seismul s-a resimţit puternic în Buzău, unde oamenii s-au panicat din cauza faptului că seismul a avut durată mare.

 
Reţelele de telefonie au fost blocate, imediat după cutremur, timp de câteva zeci de minute. Cel mai probabil, din cauza numărului mare de utilizatori, toate reţelele de telefonie au fost nefuncţionale. Acest lucru a accentuat starea de frică şi îngrijorare. 
 
În minutele care au urmat cutremurului la Buzău nu s-au semnalat pagube, nici solicitări de ajutor sau atacuri de panică pentru care să fie chemată Ambulanţa. 
 
Mişcarea telurică s-a simţit puternic şi în Buzău. Cutremurul i-a băgat în sperieţi pe cei care se aflau la cumpărături în cel mai mare mall din municipiu. Şi cei care locuiesc în imobilele avariate de seismele puternice din 1977 şi 1986 au trăit o experinţă neplăcută. Gândul că un seism de magnitudine ridicată i-ar putea îngropa sub munţi de moloz, i-a ţinut treji până târziu în noapte, pe locatarii buzoieni care trăiesc în blocuri şubrezite.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările