VIDEO O căruţă, lovită în plin de un autoturism

VIDEO O căruţă, lovită în plin de un autoturism

Accident pe DJ 203 D, la ieşirea din municipiul Buzău, în apropiere de localitatea Pogonele. Un autoturism s-a răsturnat după ce a lovit în plin o căruţă care circula nesemnalizată în miez de noapte. Deşi atelajul a fost spulberat în urma impactului violent, şoferul maşinii şi alţi doi pasageri din căruţă au scăpat doar cu răni uşoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Şoferul din Buzău nu a observat căruţă ce se deplasa în aceeaşi direcţie pentru că a fost orbit de farurile unei alte maşini ce venea din sens opus. În plus, atelajul tras de un cal nu a fost semnalizat, susţine conducătorul auto.
 
„Mi-a apărut o căruţă, n-a fost semnalizată, m-a orbit din faţă“, a spus şoferul.
 
Cei doi bărbaţi care se aflau în căruţă au scăpat ca prin minune în urma impactului violent.
 
„Am avut o lanternă cu care semnalizam maşinile ce se apropiau de noi, precum şi o vestă reflectorizantă şi era imposibil să nu fim văzuţi“, a spus căruţaşul şi pasagerul din căruţă.
 
Maşina s-a răsturnat, iar căruţa a fost pur şi simplu zdrobită. Calul a scăpat şi el cu viaţă. Speriat, animalul a fugit.
 
„A scăpat ca prin minune, cred că Dumnezeu ne-a salvat“, a spus soţia şoferului.
 
„Am fost informaţi despre producerea unui eveniment rutier. Din accident a rezultat rănirea uşoară a celor trei pasageri“, a declarat Cosmin Ichim, inspector în cadrul Poliţiei Rutiere Buzău.
 
Acesta este al doilea accident ce are loc pe DJ 203D în mai puţin de o lună. Atunci o femeie a murit şi alte trei persoane au fost rănite, în apropiere de Troiţa de la Pogonele.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: