VIDEO Alegeri prezidenţiale 2014. Constantin Boşcodeală, preşedinte PSD Buzău: Să facă un pas în spate cei care au scos rezultate proaste pentru Ponta

VIDEO Alegeri prezidenţiale 2014. Constantin Boşcodeală, preşedinte PSD Buzău: Să facă un pas în spate cei care au scos rezultate proaste pentru Ponta

Constantin Boşcodeală, preşedintele PSD Buzău

Liderul PSD Buzău îşi exprimă susţinerea pentru Victor Ponta în ambele sale calităţi, de prim-ministru şi preşedinte al partidului. Constantin Boşcodeală, preşedintele PSD Buzău, unde Victor Ponta a obţinut peste 60% din voturi, consideră că singurii care ar trebui să facă un pas în spate sunt liderii din teritoriu care au scos rezultate slabe pentru candidatul lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Îl susţin pe Victor Ponta fără niciun fel de problemă, în condiţiile în care am văzut că unii lideri din teritoriu ai Partidului Social Democrat au început să conteste, ba să ieşim de la guvernare, ba că nu e bun ăla. Aş vrea să vă spun că cei care nu sunt buni sunt ei, pentru că au luat nişte scoruri foarte proaste pentru Victor Ponta şi cred că ei ar trebui să facă un pas în spate”, a declarat Constantin Boşcodeală, preşedinte PSD Buzău.
 
Social-democraţii din Buzău spun că Iohannis trebuie să fie un preşedinte al tuturor românilor, chair şi al acelora care nu l-au votat. 
 
„Toată lumea, începând cu Victor Ponta, l-am felicitat pe Klaus Iohannis pentru faptul că a fost ales preşedinte la alegerile din 16 noiembrie. Românii l-au votat strict pe preşedinte, nefăcând vreo legătură cu partidele. Eu cred că va fi un preşedinte bun al românilor, cred că până la urmă dacă încrederea populaţiei s-a îndreptat către dumnealui, înseamnă că asta trebuie să facă, să fie un preşedinte bun, un preşedinte caresă conducă o Românie în care oamenii sunt egali, să nu existe românii din Ardeal, cu românii din Muntenia şi cu românii din Moldova, trebuie să fie un preşedinte al tuturor românilor, care să asigure echilibrul ţării”, a mai spus Constantin Boşcodeală, liderul social-democraţilor din Buzău. 
 
În judeţul Buzău, Victor Ponta a obţinut 60,9%, în timp ce Klaus Iohannis a fost ales de 39,1% dintre buzoienii care au trecut pe la urne în turul doi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: