Trei sensuri giratorii, la intrare în Buzău dinspre Ploieşti

Trei sensuri giratorii, la intrare în Buzău dinspre Ploieşti

Arhivă adevarulro

Autorităţile Buzăului au în plan amenajarea până la sfârşitul acestui an a trei sensuri giratorii şi asfaltarea unor drumuri importante la intrarea în oraş, dinspre Ploieşti. În acest sens, primarul Constantin Toma a purtat deja discuţii cu o firmă de consultanţă în ceea ce priveşte sistematizarea circulaţiei la intrarea în oraş.


Unul dintre ronduri va fi amenajat la intersecţie DN2 E85 cu şoseaua de centură, într-o zonă unde de-a au avut loc numeroase evenimente rutiere de-a lungul vremii. 

Cel de-al doilea sens giratoriu va fi amenajat la intersecţia bulevardelor Unirii şi Mareşal Averescu, iar cel de-al treilea, la urcarea pe podul Drăgaica, unde se formează ambuteiaje atunci când traficul înspre şi dinspre zona industrială este crescut.

Constantin Toma a mai anunţat că înainte de lucrările la carosabil se va încerca şi coborârea şi îngroparea cablurilor aflate pe stâlpi de o parte şi de alta a şoselei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: