Spitalul municipal Râmnicu Sărat se redeschide pentru pacienţii non-COVID

Spitalul municipal Râmnicu Sărat se redeschide pentru pacienţii non-COVID

Arhivă

După aproape un an în care a tratat exclusiv pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, spitalul municipal Râmnicu Sărat se redeschide şi pentru pacienţii cu alte afecţiuni. Informaţia a fost transmisă pe Facebook de primăria municipiului.

Ştiri pe aceeaşi temă


Joi, Direcţia de Sănătate Publică Buzău a transmis Spitalului Municipal confirmarea îndeplinirii condiţiilor pentru începerea demersurilor în vederea redeschiderii porţilor spitalului şi pentru pacienţii non-COVID. 

”Procesul de organizare pentru redeschiderea spitalului va demara mâine, odată ce conducerea Spitalului Municipal, alături de şefii de secţii şi de medici, vor finaliza traseele de intervenţie. La jumătatea săptămânii viitoare se aşteaptă ca Spitalul să fie redeschis”, este anunţul pe Facebook făcut de Primăria Municipiului Râmnicu Sărat.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au fost confirmate 17 cazuri noi de infectare. Pacienţii au vârste intre 26 ani şi 80 de ani. 

De la începutul pandemiei, un număr de 12.326, De persoane din judeţul Buzău au fost confirmate pozitiv COVID-19. Au fost înregistrate şi 390 de decese.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările