Spitalul Judeţean Buzău oferă bonus medicilor pe care-i angajează în perioada următoare

Spitalul Judeţean Buzău oferă bonus medicilor pe care-i angajează în perioada următoare

Arhivă

Este mare nevoie de medici în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău şi, din acest motiv, conducerea unităţii medicale organizează o nouă rundă de angajări. Cei care vor fi încadraţi vor primi un bonus financiar de 2.900 de lei, lunar, timp de 6 luni.

Ştiri pe aceeaşi temă


Luni, cea mai mare unitate sanitară din judeţ a anunţat că a vacantat cinci posturi de medic, pe diferite specializări. Asta, după ce luna trecută, şase absolvenţi de medicină s-au arătat dispuşi să lucreze la Spitalul Judeţean, în urma unui alt concurs.

Este vorba despre câte un medic vacant pentru specializările pediatrie, otorinolaringologie, boli infecţioase, obstetrică-ginecologie şi anatomie-patologică.

Pentru a atrage medici la Spitalul Judeţean Buzău, Consiliul Judeţean oferă mai multe facilităţi. Medicii care vin din alte localităţi să profeseze la spitalul din Buzău beneficiază de decontarea cheltuielilor de chirie şi întreţinere în limita a 1.000 de lei. 

Totodată, medicii care vor fi încadraţi la Spitalul Judeţean vor primi un bonus financiar de 2.900 de lei, lunar, timp de 6 luni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările